Stap voor stap richting tekst en content

SEO-teksten en creatieve content

Website, folder, publicatie, nieuwsbrief, blog, socials of brochure. Allemaal met één ding gemeen: TEKST! En natuurlijk ook een straf beeld en ontwerp.

Professionele en wervende woorden versterken niet alleen het geheel, ze bezitten de kracht om een volledig ander gevoel te creëren en je huisstijl te vervolledigen.

Hoor je het in Keulen donderen bij woorden als tone of voice, Meta Description, White Hat SEO, concurrentieonderzoek of wervende teksten. Volg dan mijn wegwijzer richting tekst en taal en ga in zeven stappen naar een professioneel verhaal!

Tekstwijzer

Kennismaking

In een eerste gesprek, mail, telefoon of videochat toetsen we af of ik jouw favoriete copywriter word. Ontvang een vrijblijvende offerte in je mailbox en ontdek ineens welke boter er bij de vis hoort.

Groen licht

Na akkoord start de samenwerking. Klaar om jouw verhaal uit de doeken te doen. Wat professioneel advies, duiden van de planning, gerichte vragen en klaar voor de start. Kijk je mail na voor een voorschotfactuur en na betaling gaan we aan de slag.

Aan de slag!

Ik schrijf op maat. Soms vraagt de opdracht een voorbeeldtekst. Zit ik volgens jouw gevoel op het juiste spoor? Dan schrijf ik verder. De eerste tekst zit in je mailbox klaar om te besnuffelen en te bekritiseren.

Iets vergeten?

Geen probleem. Laat het me nog vlug weten via info@creapen.be. Ik hou je op de hoogte van het verloop en zend je een e-mail bij vragen. Stuur zelf al de nodige informatie door. Hoe meer, hoe beter.

Het resultaat

Elke opmerking, vraag of idee verwerk ik tot het eindresultaat. Eventueel nog een laatste overleg en hier en daar wat bijschaven tot het helemaal goed zit.

Bevestiging

Helemaal tevreden? De teksten stoom ik klaar voor de ontwerper of de drukker. Na betaling van de eindfactuur is het jouw tekst.

Genieten...

...van creatieve content die blijft plakken!

Ik wil tekst en beeld!

Liggen de woorden op het puntje van je tong, maar niet op je papier? Trek aan de bel en ik schrijf het op!