Creatief in content

Online en offline communicatie

Je mist de ‘je ne sais quoi’ in je communicatie. Jouw bedrijf zoekt naar de juiste woorden, krachtige beelden en een innovatief grafisch ontwerp om aan de wereld te tonen. Uniek, gericht op je doelgroep en tekst en beeld dat meer zegt dan de gebruikelijk “passie – kwaliteit – flexibiliteit”. Je wilt meer. CreA.pen creëert meer. Ik streef naar authenticiteit, vol eigenheid en helemaal op je lijf geschreven. Jouw verhaal moet creativiteit bevatten, innovatie, kracht en vertelt door een out of the box brein dat tussen de regels leest.

Nood aan woorden voor je website, nieuwsbrief, blog, sociale media, brochure, folder, flyer, publicatie, e-mail, klantencorrespondentie of zoveel meer? Neem een kijkje in mijn copy & content aanbod. Niet genoeg aan woorden en vraagt je zaak om rebranding, grafische elementen, innovatieve ontwerpen of kwalitatief drukwerk? Ik werk samen met een horde creatievelingen om je zoveel meer te geven dan tekst.


Copy & content voor je bedrijf

Op zoek naar wervende woorden voor de hele mikmak aan digitale en analoge media? Schrijven is weten en voelen. Met creA.pen kies je voor technisch vernuft, sterke teksten met de eigenheid van je bedrijf als prioriteit. Optimaliseer je communicatie nu en breng het beste van je onderneming naar voor.

+ Copywriting

Tracht je iets te vertellen? Streven de woorden die op je tong liggen naar duidelijkheid, transparantie en structuur met respect voor de eigenheid van je bedrijf?

Jouw onderneming voorgesteld in een gepaste communicatiestijl, authentiek en geschreven door een vlotte pen waar je kippenvel van krijgt.
Interesse?
Maak een afspraak!

+ SEO-optimalisatie

SEO optimalisatie schuift je website of blog naar de voorste rij. Het professioneel uitvoeren, daar heeft deze copywriter kaas van gegeten. Tussen al de foute manieren van SEO, zit er één goede en die brengt je website of blog naar boven in de ranking.

Zet je bedrijf op die piëdestal en ik zorg dat zowel Google als je klanten je klaar en duidelijk zien.
Maak een afspraak!

+ Contentstrategie

Weet je niet welke media voor jou de beste keuze is? Twijfel je over SEA en SEO of zoek je heil in folders, publicaties en brochures.

Zowel online als offline communicatie biedt tal aan voordelen en versterken elkaar. Spreek je doelgroep aan en denk na over het juiste medium. Geen nood! Ik help je met een doordachte contentstrategie.
Maak een afspraak!

+ Tekst-checker

Een tekst geschreven, maar je mist die ‘je ne sais quoi’.

Geef je zaak creatieve content, inventieve bewoordingen, de juiste balans en doordachte research. Nalezen, boetseren en aanpassen met een dosis pit, gevoel, conform aan je huisstijl en SEO-geoptimaliseerd wanneer nodig.

Dat is mijn taak.
Maak een afspraak!

+ Vertaling

Spreek je de internationale markt aan of enkel de buurlanden?

creA.pen brengt je tekst in verschillende talen. Het juiste gevoel gericht naar je klanten blijft intact, zowel binnen als buiten de grenzen.

Tijd om uit te breiden en je stem te laten horen over de grenzen heen?
Maak een afspraak!

+ Sociale media

Naast een SEO-geoptimaliseerde website met professionele content en een verbindende nieuwsbrief, staan de socials mee op het podium van belangrijke mediakanalen.

Krijg je kippenvel van tijdverlies? Ik schiet je te hulp bij het opmaken van bedrijfspagina’s tot het posten van berichten, verhalen of advertenties. Nood aan meer tijd voor je corebusiness?
Maak een afspraak!

Ik wil tekst en beeld!

Liggen de woorden op het puntje van je tong, maar niet op je papier? Trek aan de bel en ik schrijf het op!