Zot van woorden

COPYWRITER MET EEN LIEFDE VOOR COMMUNICATIE

Het begin van de tekstschrijver


Een echte verborgen creatieveling en zot van tekst en taal sinds de jaren 80, toen de bib mijn grootste genot was. De nostalgische ziel in mij droomt weg bij strips lezen in een hoekje of op zoek gaan naar boeken met pakkende titels en te gekke illustraties. Teksten, boeken en gedichten verborgen in mijn koffertje en brainstormen met pen en papier. Het groeide uit tot creatief typen aan mijn pc. Altijd nieuwsgierig naar de historie achter de woorden.
Online of offline, altijd is er tijd voor communicatie! Als ontdekker van verhalen, gezinswetenschapper, taalfanaat en marketeer combineer ik kennis van SEO, communicatie, marketing, psychologie en sociologie met mijn liefde voor woorden. Door mijn eeuwige nieuwsgierigheid en out of the box hersenpan, schieten de strafste verhalen als champignons uit de grond. To the point, krachtig, zonder poespas en helemaal op je lijf geschreven. Wil je teksten over de verborgen talenten van jouw bedrijf? Stuur een e-mail en we praten erover.

De copywriter voor straffe teksten

Ik ga op zoek naar de woorden tussen de regels. Het straffe verhaal achter jouw onderneming dat smeekt om originele en boeiende content. Het staat allemaal op mijn verlanglijst. Sociale media, webteksten, folders, publicaties, nieuwsbrieven, brochures of blogs komen tot hun recht met de creatieve teksten van creA.pen. Een doorwinterde SEO, communicatie aangepast aan jouw huisstijl en krachtige woorden die elk beeld versterken. Ik geef je verhaal authenticiteit, pit en diepgang. Het drijft me om die tekst neer te pennen die raakt.

Die jou en je bedrijf uniek maakt!


Creatieve contentstrategie

Informeren, inspireren en motiveren door creatief te verbinden met een gerichte content- en marketingstrategie, een tekst die eruit springt en sterke samenwerkingsverbanden. Zo scoor je met sprekende foto’s in een innovatief ontwerp én krachtige SEO-teksten die aanzetten om te lezen. En laat dat nu mijn specialisatie zijn! Een sterke strategie verhoogt je kans op waardevolle klanten. Het geeft je de keuze om te groeien hoe jij het wenst. Schijn je licht dus op wervende woorden, want contentcreatie doe je met een kop vol kennis, een out of the box brein en een pen vol goesting om te schrijven. Klaar om succes te oogsten met jouw onderneming?

Ik wil tekst en beeld!

Liggen de woorden op het puntje van je tong, maar niet op je papier? Trek aan de bel en ik schrijf het op!