ZOVEEL MEER DAN TEKST

Content & copywriting voor bedrijven

ZOT VAN WOORDEN

Copywriter met een liefde voor communicatie

CONTENT & COPYWRITING VOOR BEDRIJVEN

Waarom Copywriting?


Bedrijf, KMO of ondernemer? Jouw zaak verdient een copywriter die tussen de lijnen leest. Een sterke schrijver die vooruitdenkt en je helpt met SEO-teksten en contentstrategieën. Nood aan een verhaal dat vertelt waar je voor staat? Communicatie, of het nu een website, nieuwsbrief, blog, folder of brochure is, ik schrijf het niet zomaar op.

Elke vorm van marketing hoort een verlengde van je bedrijfsfilosofie te zijn. Met een heldere, geloofwaardige pen, giet ik de juiste woorden in een originele communicatiestijl. Geen gebakken lucht, maar woorden die raken tot op het bot. Wens je krachtige teksten voor je online en offline communicatie? Worstel je met sociale media? Vecht niet langer met jouw papier, win kostbare tijd en zet deze copywriter aan het werk!

Waarom contentstrategie?


Geen idee hoe je een complete branding op poten zet? Weet je niet welk medium het beste bij jou past? Zoeken de woorden op je tong tevergeefs naar diepgang, structuur en authenticiteit? Geen nood! CreA.pen staat voor zoveel meer dan tekst. Denk maar aan out of the box ideeën, een creatieve insteek, een passende communicatiestijl (tone of voice), sterke contentstrategieën en de hele poppenkast voor marketing en sales.

Geef pit aan je verhaal met straffe schrijfsels die op je lijf geschreven zijn. Geen betekenisloze woorden, maar inspirerende teksten die blijven plakken en passen in jouw concept. Volg de stap-voor-stap tekstwijzer en laat je bedrijf groeien. Samen schrijven we een verhaal dat raakt, inspireert en aanzet tot meer.

SEO-optimalisatie

White hat SEO-optimalisatie, Meta Description, titel tag, URL, heading tags, alt tags, zoekwoorden. Iedere ondernemer krijgt er een punthoofd van. Is SEO-optimalisatie nu echt belangrijk? Het antwoord is: Ja! Je slaat de bal echter mis, als je enkel focust op SEO en pure hardsales. Fouten, ranking manipulatie, of met andere woorden Black Hat SEO straft Google genadeloos af. SEO-optimalisatie is de kunst van weten en voelen.

Als SEO-copywriter balanceer ik tussen geoptimaliseerd, creatief, authentiek en wervend schrijven. Zo gaat kennis en kunde hand in hand met een stevig buikgevoel. Waarom? Bedrijfscontent verdient een sterke band met de klant. Nood aan een straf verhaal? Voel je de match met White hat SEO? Geef je toetsenbord dan door aan mij!

Laat me jouw ervaring weten!

Zit er een mooie strik rond je teksten? Fijn dat je tevreden bent.

Bloggen voor bedrijven

The how-to business blog

Persbericht schrijven

Doe je het zelf of niet?
Een persbericht schrijven of laten schrijven? Wat je ook doet, het moet nieuwswaarde bevatten.

Lees deze blog

Black Hat SEO

SEO, SEA, Google ranking, meer bezoekers aantrekken op je website, leads. Het internet staat er vol van. Wil je mee op de trein dan trek je de kaart van SEO-optimalisatie. Want al schrijf je nog zo leuk of haalt je copywriter...

Lees deze blog

Woorden die blijven plakken

Nood aan een sterke tekst voor jouw website, blog, artikel, folder, flyer, nieuwsbrief …? Wervende woorden zijn broodnodig als jij jouw doelgroep wenst aan te spreken, verwonderen, motiveren, enthousiasmeren, inspireren, …

Lees deze blog

Ik wil tekst en beeld!

Liggen de woorden op het puntje van je tong, maar niet op je papier? Trek aan de bel en ik schrijf het op!