Tekst tarieven op maat

Tekst tarieven

Hoeveel kost SEO optimalisatie en copywriting? Je hoort me al komen: moeilijk, moeilijk, moeilijk! Ik reken meestal per project en zonder informatie blijft het raden.
Wat ik je wel al vertel:

Een eerste verkennend gesprek is gratis en voor niets

Jij zoekt een straffe SEO-copywriter met kennis en een sterk buikgevoel. Wervende woorden, SEO-optimalisatie en een sterke contentstrategie, ik tover het niet zomaar uit mijn mouw. Vuur al je vragen en informatie af, want vanuit jouw verhaal verschijnen er luchtkastelen in het creatieve hoofd van deze schrijver. Werken op maat vraagt inlevingsgevoel en een controlestoel waar jij op mag zitten. Ontdek of er een match zit tussen ons.

Tekst: een woord is een woord. Ik lever wervende teksten

Professionele teksten vloeien niet uit de pen door woorden te tellen. Met de deleteknop bij de hand, schrijf ik tot het goed zit. Kies dus voor een transparante projectprijs of een uurprijs met een afgesproken richttijd.Natuurlijk hoort bij creativiteit een eerlijke prijs op maat

Bij elk uniek project hangt de prijs af van verschillende factoren:
- Hoeveelheid
- Onderzoek
- Intensiteit
- Eénmalig of meer
- Tekst of de hele mikmak

Hoe langer we samenwerken, hoe meer impact je maakt en hoe minder je betaalt. Dat klinkt goed toch? Dus vertel en ik doe een voorstel. Klaar en duidelijk zonder verrassingen achteraf en met een overzichtelijke offerte in je mailbox. Vraag vrijblijvend prijsinformatie aan en krijg een idee van de kostprijs van jouw project.

Ik wil tekst en beeld!

Liggen de woorden op het puntje van je tong, maar niet op je papier? Trek aan de bel en ik schrijf het op!